Tunnetaideterapia ja muut palvelut Espoossa

Tarjoan asiakkailleni monipuolisen valikoiman palveluita, jotka auttavat jaksamaan arjessa niin henkisesti kuin fyysisestikin - muun muassa modernia ja psykologista vyöhyketerapiaa sekä tunnetaideterapiaa. Kun kaipaat asiantuntijan tukea pääkaupunkiseudulla, ota vain rohkeasti yhteyttä, sillä traumojen, murheiden ja ahdistuksen kanssa ei kannata koskaan jäädä yksin.

Moderni vyöhyketerapia

Tässä hoitomuodossa huomioidaan erityisesti kehon tunnemuisti. Hoidossa keho avataan pehmeän vyöhykeratahieronnan ja polaarisen kaksipistehoidon keinoin huolellisesti. Mukaan liitetään tarpeen mukaan keskustelua, voimankäyttöä hoitoon ei kuulu. Myös klassiset vyöhykejärjestelmät kuten jalkaterä, kämmen ja korva kuuluvat hoitoon. Lisäksi kehomagneetteja käytetään hoidossa.

Psykologinen vyöhyketerapia

Psykologinen vyöhyketerapia on kehoterapiaa, jossa keskitytään purkamaan erilaisia tunnetraumoja. Kehon elämänkaareen perustuva tunnemuisti on hoitomuodossa hyvin keskeisessä roolissa. Elämänkaarimuisti noudattaa 18 vuoden rytmiä. Keho heijastelee tunteita ja koko elämänkaarta, aina sikiökehitysvaiheesta alkaen. Mikäli menneisyydessä on traumaattisia tapahtumia, vapautuu niistä jos oppii tiedostamaan ja kokemaan ne uudelleen.  

Tunnetaideterapia

Tähän hoitomuotoon lukeutuvat uusi tunnevärioppi, tudy-metodi, elämänkaarimalli, tunneperimä, tunneliikunta, kirkkaat ja lempeät värit, hiili, liidut, savi, kehokuuntelu ja mielikuvatyöskentely. Keskeisessä roolissa on kuvan peilaus tunnemielessä, jolloin voi löytää ja tiedostaa siitä nousevan tunneviestin. Tämän keinoin ihminen oppii työstämään elämänsä ja vaikka koko sukunsa kriisejä sekä paranemaan erilaisista vaivoista.

Koliikkihoito

Koliikkihoito eli vauvahieronta perustuu koko kehon refleksologiakäsittelyyn - siinä vauvaa hierotaan oikein hellävaraisesti. Tämä kyseinen hoitomuoto tukee myös vauvan kokonaisvaltaista fyysistä kehitystä. Menetelmänä refleksologia elvyttää kehon omia voimavaroja. Kehossa voi olla erilaisia sairauksia ja toimintahäiriöitä aiheuttavia tukoksia ja jännityksiä, jotka voidaan poistaa ja avata tämän menetelmän keinoin. 

Antlitz-analyysi

Antlitz-analyysin avulla saadaan tietää, puuttuuko ihmisen kehosta joitakin tiettyjä kivennäisaineita. Nämä kivennäisaineiden, eli Solumineraalien®, puutokset pystytään tulkitsemaan ihmisen kasvoilta asiantuntijan toimesta. Antlitz-analyysi johdattaakin suoraan puutostiloista johtuvien ongelmien äärelle. Tarvittavat Solumineraalit® saat mukaasi analyysin yhteydessä.

Yhteydenotto

 Ota rohkeasti yhteyttä jos olet kiinnostunut hoitomuodoistani. Vyöhyketerapiat, tunnetaideterapia ja koliikkihoito sekä kaikki muut palvelut saat asiantuntemuksella Lisbeth Nurmelta.

vyöhyketerapia

vyöhyketerapia

koliikkihoidot

vyöhyketerapia

vyöhyketerapia

väriterapia